O nás

Vítejte v našem internetovém obchodě, který se již od roku 2015 specializuje na prodej indických textilních výrobků, zejména nástěnných tapisérií, sedacích pufů, kabelek a polštářů. Zaměřujeme se zejména na dekorace vyrobené tradičními indickými řemeslnými technikami jako je patchwork, razítkový tisk či výšivky.

Všechno zboží je vyráběno v Indii, ručně a každý kus je originál.

Indové, stejně jako my, milují barvy a jejich kombinace v neobyčejných variacích, a tak z každého kusu dýchá neuvěřitelná pozitivní energie a voní Orient. Věříme, že s námi budete sdílet naši posedlost orientálním uměním, a že vám budeme moci předat alespoň trochu této pozitivní energie.

Zboží je vyráběno převážně v indické oblasti Rajastán a než jej pustíme do prodeje, tak jej dlouze osobně testujeme. Můžete se tak spolehnout, že k vám dorazí opravdu nádherné a funkční zboží.

Kromě barev a řemeslného úmění milujeme jednoduchost, a proto neúčtujeme žádné poštovné ani balné a veškeré nabízené zboží máme skladem. Můžete si tak být jisti, že vaši objednávku budete mít doma nejpozději do dvou dnů.

 

Jste zváni, tak pojďte dál.